Preparation and use of food-based dietary guidelines : report of a Joint FAO/WHO Consultation
CiNii
所蔵館 20館
書誌事項
- タイトル
- "Preparation and use of food-based dietary guidelines : report of a Joint FAO/WHO Consultation"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 1998
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"A Joint FAO/WHO Consultation on the Preparation and Use of Food-Based Dietary Guidelines was convened in Nicosia, Cyprus from 2 to 7 March 1995."--P. 1
Bibliography: p. 45-48
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794649321856
-
- NII書誌ID
- BA39619198
-
- ISBN
- 9241208805
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 件名
-
- LCSH: Diet -- Standards
- LCSH: Nutrition
- LCSH: Food
-
- データソース種別
-
- CiNii Books