書誌事項
- タイトル
- "Mouthfeel : how texture makes taste"
- 責任表示
- Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; translated and adapted by Mariela Johansen
- 出版者
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- Columbia University Press
- 出版年月
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- 2018, c2017
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
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- : pbk
- タイトル別名
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- Fornemmelse for smag
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注記
Includes bibliographical references (p. 335-338) and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000794672273792
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- NII書誌ID
- BB27039664
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- ISBN
- 9780231180771
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- LCCN
- 2016032426
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2016032426
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 分類
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- DC23: 664/.072
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- 件名
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- LCSH: Food texture
- LCSH: Taste
- LCSH: Food -- Sensory evaluation
- LCSH: Food preferences
- LCSH: Cooking
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- データソース種別
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- CiNii Books