Magnetic resonance in food science : food for thought
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Magnetic resonance in food science : food for thought"
- 責任表示
- edited by J. van Duynhoven ... [et al.]
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2013
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of the 11th International Conference on the Application of Magnetic Resonance in Food Science, held in Wageningen, from June 27 to 29, 2012."--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794697890176
-
- NII書誌ID
- BB13518909
-
- ISBN
- 9781849736343
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- 分類
-
- DC23: 664.07
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books