野菜の選び方、扱い方。 : 料理上手の基礎知識 : 青果店「築地御厨」直伝

CiNii Available at 30 libraries

Bibliographic Information

Title
"野菜の選び方、扱い方。 : 料理上手の基礎知識 : 青果店「築地御厨」直伝"
Statement of Responsibility
内田悟著
Publisher
  • マーブルトロン
  • 中央公論新社 (発売)
Publication Year
  • 2008.1
Book size
21cm
Other Title
  • ヤサイ ノ エラビカタ アツカイカタ : リョウリ ジョウズ ノ キソ チシキ : セイカテン ツキジ ミクリヤ ジキデン
  • 料理上手の基礎知識 : 野菜の選び方扱い方。 : 青果店築地御厨直伝

Search this Book/Journal

Notes

参考文献: p223

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794810378368
  • NII Book ID
    BA8527585X
  • ISBN
    9784123901826
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top