Food colloids : interactions, microstructure and processing

CiNii 所蔵館 4館

書誌事項

タイトル
"Food colloids : interactions, microstructure and processing"
責任表示
edited by Eric Dickinson
出版者
  • Royal Society of Chemistry
出版年月
  • c2005
書籍サイズ
25 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"The proceedings of Food Colloids 2004: Interactions, Microstructure and Processing, held on 18-21 April 2004 in Harrogate, UK" --T.p. verso

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000795227697152
  • NII書誌ID
    BA71487077
  • ISBN
    0854046380
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Cambridge
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ