Food colloids : interactions, microstructure and processing
CiNii
所蔵館 4館
書誌事項
- タイトル
- "Food colloids : interactions, microstructure and processing"
- 責任表示
- edited by Eric Dickinson
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2005
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of Food Colloids 2004: Interactions, Microstructure and Processing, held on 18-21 April 2004 in Harrogate, UK" --T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795227697152
-
- NII書誌ID
- BA71487077
-
- ISBN
- 0854046380
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC21: 664
-
- 件名
-
- LCSH: Colloids
- LCSH: Food -- Composition
-
- データソース種別
-
- CiNii Books