書誌事項
- タイトル
- "Developments in food carbohydrate"
- 出版者
-
- Applied Science Publishers
- 出版年月
-
- 1977-
- 書籍サイズ
- 23 cm
- シリーズ名/番号
-
- v. 1
- v. 2
この図書・雑誌をさがす
注記
Most of the papers in v. 1, edited by G.G. Birch and R.S. Shallenberger, were presented at an American Chemical Society symposium organised by the Divisions of Carbohydrate Chemistry and Agricultural and Food Chemistry
Includes bibliographical references and index
v. 2 editor, C. K. Lee
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795344904192
-
- NII書誌ID
- BA06853972
-
- ISBN
- 0853347336
- 085334857X
-
- LCCN
- 81457228
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/81457228
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- データソース種別
-
- CiNii Books