Food emulsions and foams : interfaces, interactions and stability
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書誌事項
- タイトル
- "Food emulsions and foams : interfaces, interactions and stability"
- 責任表示
- edited by E. Dickinson, J.M. Rodríguez Patino
- 出版者
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- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
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- c1999
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000795539113600
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- NII書誌ID
- BA40671581
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- ISBN
- 0854047530
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Cambridge, UK
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- 分類
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- LCC: TP156.E6
- DC21: 641.3015413
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- 件名
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- LCSH: Emulsions
- LCSH: Foam
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Colloids
- LCSH: Surface chemistry
- LCSH: Rheology
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- データソース種別
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- CiNii Books