食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ

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Bibliographic Information

Title
"食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ"
Statement of Responsibility
松村康生, 松宮健太郎, 小川晃弘監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2017.10
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ノ カイメン セイギョ ギジュツ ト オウヨウ : カイハツ ゲンバ ト ケンキュウ サイゼンセン オ ツナグ
  • Technologies for interfacial control and their applications to foods : link the frontiers of research to the actual spots of development

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Notes

2011年刊の普及版

文献: 各論文末

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795753555840
  • NII Book ID
    BB24676752
  • ISBN
    9784781312132
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
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