調理学実習 : 食べ物と健康, 給食の運営

CiNii Available at 86 libraries

Bibliographic Information

Title
"調理学実習 : 食べ物と健康, 給食の運営"
Statement of Responsibility
大谷貴美子 [ほか] 編
Publisher
  • 講談社
  • 第2版
Publication Year
  • 2019.4
Book size
26cm
Other Title
  • チョウリガク ジッシュウ : タベモノ ト ケンコウ キュウショク ノ ウンエイ
  • 食べ物と健康, 給食の運営調理学実習
  • 食べ物と健康給食の運営調理学実習
  • 調理学実習 : 食べ物と健康給食の運営

Search this Book/Journal

Notes

その他の編者: 饗庭照美, 松井元子, 村元由佳利

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795881395840
  • NII Book ID
    BB28100228
  • ISBN
    9784065140956
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top