New ingredients in food processing : biochemistry and agriculture
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "New ingredients in food processing : biochemistry and agriculture"
- 責任表示
- Guy Linden, Denis Lorient ; translation by Maggie Rosengarten, translete language services, Bury St Edmunds ; UK advisory editor, M J Lewis
- 出版者
-
- CRC Press
- Woodhead Pub.
- 出版年月
-
- c1999
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : uk
- : us
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. [358]-359) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795969486336
-
- NII書誌ID
- BA56076951
-
- ISBN
- 1855734435
- 0849306310
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Boca Raton
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC21: 664.01
-
- 件名
-
- LCSH: Food industry and trade
- LCSH: Food -- Composition
-
- データソース種別
-
- CiNii Books