New ingredients in food processing : biochemistry and agriculture

CiNii 所蔵館 3館

書誌事項

タイトル
"New ingredients in food processing : biochemistry and agriculture"
責任表示
Guy Linden, Denis Lorient ; translation by Maggie Rosengarten, translete language services, Bury St Edmunds ; UK advisory editor, M J Lewis
出版者
  • CRC Press
  • Woodhead Pub.
出版年月
  • c1999
書籍サイズ
25 cm
シリーズ名/番号
  • : uk
  • : us

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references (p. [358]-359) and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000795969486336
  • NII書誌ID
    BA56076951
  • ISBN
    1855734435
    0849306310
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Boca Raton
    • Cambridge
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ