Gums and stabilisers for the food industry 10
CiNii
所蔵館 5館
書誌事項
- タイトル
- "Gums and stabilisers for the food industry 10"
- 責任表示
- edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2000
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
"The proceedings of the tenth International Gums and Stabilisers for the Food Industry: The Past, Present and Future of Food Hydrocolloids conference held at The North East Wales Institute, Wrexham, Wales on 5-9 July 1999"--t.p. verso
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796094408832
-
- NII書誌ID
- BA48645053
-
- ISBN
- 0854048200
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- 分類
-
- LCC: TP453.C65
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books