The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy"
- 責任表示
- Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; translated and edited by M.F.K. Fisher ; with an introduction by Bill Buford
- 出版者
-
- A.A. Knopf
- 出版年月
-
- 2009
- 書籍サイズ
- 21 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Description based on 3rd printing
Select bibliography: p. xv
Chronology: p. xvi-lv
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796100230784
-
- NII書誌ID
- BB07824875
-
- ISBN
- 9780307269720
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- データソース種別
-
- CiNii Books