中国の家庭料理入門 : 調理法別基本と応用

CiNii Available at 4 libraries

Bibliographic Information

Title
"中国の家庭料理入門 : 調理法別基本と応用"
Statement of Responsibility
陳建民・建一 [共著]
Publisher
  • 中央公論社
Publication Year
  • 1985.12
Book size
26cm
Other Title
  • チュウゴク ノ カテイ リョウリ ニュウモン : チョウリホウベツ キホン ト オウヨウ
  • 中国の家庭料理入門 : 調理法別基本と応用、すぐに役立つ143品

Search this Book/Journal

Notes

おもに図版

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796165584640
  • NII Book ID
    BA83143767
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top