中国の家庭料理入門 : 調理法別基本と応用
CiNii
Available at 4 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "中国の家庭料理入門 : 調理法別基本と応用"
- Statement of Responsibility
- 陳建民・建一 [共著]
- Publisher
-
- 中央公論社
- Publication Year
-
- 1985.12
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- チュウゴク ノ カテイ リョウリ ニュウモン : チョウリホウベツ キホン ト オウヨウ
- 中国の家庭料理入門 : 調理法別基本と応用、すぐに役立つ143品
Search this Book/Journal
Notes
おもに図版
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796165584640
-
- NII Book ID
- BA83143767
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books