書誌事項
- タイトル
- "The Routledge handbook of sustainable food and gastronomy"
- 責任表示
- edited by Philip Sloan, Willy Legrand and Clare Hindley ; preface by Roberto Flore, Nordic Food Lab
- 出版者
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- Routledge
- 出版年月
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- 2015
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
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- : hbk
- タイトル別名
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- Handbook of sustainable food and gastronomy
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000796391205248
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- NII書誌ID
- BB19427114
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- ISBN
- 9780415702553
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- LCCN
- 2014042676
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2014042676
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- 分類
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- DC23: 338.190286
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- データソース種別
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- CiNii Books