書誌事項
- タイトル
- "The Maillard reaction in foods and nutrition"
- 責任表示
- George R. Waller, editor, Milton S. Feather, editor
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- 1983
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
"Based on a symposium jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry, and Carbohydrate Chemistry at the 183rd meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, March 28-April 2, 1982"
Includes bibliographies and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000796455547264
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- NII書誌ID
- BA03613892
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- ISBN
- 0841207690
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- LCCN
- 83003852
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/83003852
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, D.C.
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- 分類
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- LCC: TP372.55.M35
- DC19: 664/.028
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- データソース種別
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- CiNii Books