北陸地方の魚介発酵食品の機能性に関する研究
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "北陸地方の魚介発酵食品の機能性に関する研究"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 寺沢なお子
- Publisher
-
- [寺沢なお子]
- Publication Year
-
- 2008.5
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- ホクリク チホウ ノ ギョカイ ハッコウ ショクヒン ノ キノウセイ ニ カンスル ケンキュウ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 17500535
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796586002944
-
- NII Book ID
- BB13092476
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [金沢]
-
- Data Source
-
- CiNii Books