料理の科学 : 加工・加熱・調味・保存のメカニズム

CiNii Available at 143 libraries

Bibliographic Information

Title
"料理の科学 : 加工・加熱・調味・保存のメカニズム"
Statement of Responsibility
齋藤勝裕著
Publisher
  • SBクリエイティブ
Publication Year
  • 2017.6
Book size
18cm
Other Title
  • リョウリ ノ カガク : カコウ・カネツ・チョウミ・ホゾン ノ メカニズム
  • 料理の科学 : 加工加熱調味保存のメカニズム

Search this Book/Journal

Notes

参考文献: p185

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796790319872
  • NII Book ID
    BB23853874
  • ISBN
    9784797391848
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top