書誌事項
- タイトル
- "How to plan and operate a restaurant"
- 責任表示
- Peter Dukas
- 出版者
-
- Hayden Book
- Rev. 2nd ed
- 出版年月
-
- c1973
- 書籍サイズ
- 24 cm
- タイトル別名
-
- How to operate a restaurant
この図書・雑誌をさがす
注記
First ed. by P. Dukas and D. E. Lundberg, published in 1960 under title: How to operate a restaurant
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796837975936
-
- NII書誌ID
- BA86178123
-
- ISBN
- 0810494612
-
- LCCN
- 72089367
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/72089367
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Rochelle Park, N.J.
-
- 件名
-
- LCSH: Restaurant management
-
- データソース種別
-
- CiNii Books