Recent advances in the chemistry of meat
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書誌事項
- タイトル
- "Recent advances in the chemistry of meat"
- 責任表示
- the proceedings of a symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Food Group of the Society of Chemical Industry, ARC Meat Research Institute, Langford, Bristol 14th-15th April 1983 ; edited by Allen J. Bailey
- 出版者
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- The Royal Society of Chemistry
- 出版年月
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- c1984
- 書籍サイズ
- 21 cm
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000796865892736
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- NII書誌ID
- BA01484824
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- ISBN
- 085186905X
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- 分類
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- LCC: TX556.M4
- DC19: 664/.9/00154
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- 件名
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- PRECIS: Meat. Production. Chemical aspects
- LCSH: Meat
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- データソース種別
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- CiNii Books