魚介肉内在性プロテアーゼ : 最新の生化学と食品加工への応用

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Bibliographic Information

Title
"魚介肉内在性プロテアーゼ : 最新の生化学と食品加工への応用"
Other Title
  • ギョカイニク ナイザイセイ プロテアーゼ : サイシン ノ セイカガク ト ショクヒン カコウ エノ オウヨウ
  • Endogeneous proteases in fishes and shellfishes : recent advances in its biochemistry and applications in seafood processing
Statement of Responsibility
長富潔, 吉田朝美, 原研治編
Publisher
  • 恒星社厚生閣
Publication Year
  • 2016.3
Book size
21cm

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文献: 各章末

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796883585152
  • NII Book ID
    BB20960084
  • ISBN
    9784769915829
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
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