料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて"
- Statement of Responsibility
- 春岱寮資料室編著
- Publisher
-
- 春岱寮
- 春岱寮愛蔵版
- Publication Year
-
- 1940.12
- Other Title
-
- リョウリ ブンカシ ケンキュウジョウ ノ イッコウサツ : シュ ト シテ ショクブツセイ ゲンリョウ ニ ツイテ
- 料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて / 春岱寮資料室編著
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797244643200
-
- NII Book ID
- BB04941894
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books