料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて"
Statement of Responsibility
春岱寮資料室編著
Publisher
  • 春岱寮
  • 春岱寮愛蔵版
Publication Year
  • 1940.12
Other Title
  • リョウリ ブンカシ ケンキュウジョウ ノ イッコウサツ : シュ ト シテ ショクブツセイ ゲンリョウ ニ ツイテ
  • 料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて / 春岱寮資料室編著

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797244643200
  • NII Book ID
    BB04941894
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top