書誌事項
- タイトル
- "Handbook of food and bioprocess modeling techniques"
- 責任表示
- edited by Shyam S. Sablani ... [et al.]
- 出版者
-
- CRC Press, Taylor & Francis Group
- 出版年月
-
- c2007
- 書籍サイズ
- 27 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardcover
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797643676672
-
- NII書誌ID
- BA80950106
-
- ISBN
- 0824726715
-
- LCCN
- 2006021065
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2006021065
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Boca Raton, FL
-
- 分類
-
- LCC: TP248.25.M39
- NLM: W1
- NLM: WA 695
- DC22: 664/.02015118
-
- 件名
-
- LCSH: Biochemical engineering -- Mathematical models
- LCSH: Biochemical engineering -- Mathematical models
- LCSH: Food industry and trade -- Mathematical models
- LCSH: Food -- Biotechnology -- Mathematical models
- MESH: Food Technology
- MESH: Biotechnology
- MESH: Food Handling -- methods
- MESH: Models, Theoretical
-
- データソース種別
-
- CiNii Books