Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
CiNii
所蔵館 12館
書誌事項
- タイトル
- "Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines"
- 出版者
-
- World Health Organization
- Food and Agriculture Organization of the United Nations
- 出版年月
-
- 2009
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : WHO
- : FAO
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. [109]-113)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797671978752
-
- NII書誌ID
- BB01759205
-
- ISBN
- 9789241547895
- 9789251064122
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
- Rome
-
- データソース種別
-
- CiNii Books