Food flavors, ingredients and composition : proceedings of the 7th International Flavor Conference, Pythagorion, Samos, Greece, 24-26 June 1992
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "Food flavors, ingredients and composition : proceedings of the 7th International Flavor Conference, Pythagorion, Samos, Greece, 24-26 June 1992"
- 責任表示
- edited by George Charalambous
- 出版者
-
- Elsevier
- 出版年月
-
- 1993
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797702996736
-
- NII書誌ID
- BA2050000X
-
- ISBN
- 044489523X
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; New York
-
- 件名
-
- LCSH: Flavor -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books