Composition of foods : sausages and luncheon meats, raw, processed, prepared
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書誌事項
- タイトル
- "Composition of foods : sausages and luncheon meats, raw, processed, prepared"
- 責任表示
- by Consumer Nutrition Center
- 出版者
-
- Science and Education Administration, U.S. Dept. of Agriculture : For sale by the Supt. of Docs., U.S. G.P.O.
- Rev
- 出版年月
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- 1980
- 書籍サイズ
- 28 cm
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注記
S/N:001-000-04183-5
GPOCN:A 1.76:8-7
Agriculture handbook ; no. 8-7
"Major revision of the 1963 edition of USDA agriculture handbook no. 8" -- p. iii (Foreword)
Includes bibliographical references (p. 6)
Chiefly tables
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000797729519744
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- NII書誌ID
- BA24719279
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- [Washington, D.C.?]
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- 件名
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- LCSH: Meat -- Composition
- LCSH: Sausages -- Composition
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- データソース種別
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- CiNii Books