味わいの認知科学 : 舌の先から脳の向こうまで = Sensory and cognitive sciences for flavor of food : from receptor to behavior
CiNii
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Bibliographic Information
- Title
- "味わいの認知科学 : 舌の先から脳の向こうまで = Sensory and cognitive sciences for flavor of food : from receptor to behavior"
- Other Title
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- アジワイ ノ ニンチ カガク : シタ ノ サキ カラ ノウ ノ ムコウ マデ
- Statement of Responsibility
- 日下部裕子, 和田有史編
- Publisher
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- 勁草書房
- Publication Year
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- 2011.10
- Book size
- 20cm
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Notes
引用・参考文献: 巻末px-xxxv
関連書籍紹介: 章末
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1130000797873272704
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- NII Book ID
- BB07169645
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- ISBN
- 9784326199440
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- Text Lang
- ja
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- Country Code
- ja
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- Title Language Code
- ja
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- Place of Publication
-
- 東京
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- Data Source
-
- CiNii Books