味わいの認知科学 : 舌の先から脳の向こうまで = Sensory and cognitive sciences for flavor of food : from receptor to behavior

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Bibliographic Information

Title
"味わいの認知科学 : 舌の先から脳の向こうまで = Sensory and cognitive sciences for flavor of food : from receptor to behavior"
Statement of Responsibility
日下部裕子, 和田有史編
Publisher
  • 勁草書房
Publication Year
  • 2011.10
Book size
20cm
Other Title
  • アジワイ ノ ニンチ カガク : シタ ノ サキ カラ ノウ ノ ムコウ マデ

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Notes

引用・参考文献: 巻末px-xxxv

関連書籍紹介: 章末

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797873272704
  • NII Book ID
    BB07169645
  • ISBN
    9784326199440
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
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