Food : a culinary history from antiquity to the present
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Food : a culinary history from antiquity to the present"
- 責任表示
- under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
- 出版者
-
- Columbia University Press
- 出版年月
-
- 2013
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
- タイトル別名
-
- Histoire de l'alimentation
- 統一タイトル
-
- Histoire de l'alimentation
この図書・雑誌をさがす
注記
Translated from the French
This translation originally published: 1999
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797999379456
-
- NII書誌ID
- BB16574178
-
- ISBN
- 9780231111553
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- DC23: 641.3009
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- History
- LCSH: Food habits -- History
-
- データソース種別
-
- CiNii Books