Food : a culinary history from antiquity to the present

CiNii 所蔵館 2館

書誌事項

タイトル
"Food : a culinary history from antiquity to the present"
責任表示
under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
出版者
  • Columbia University Press
出版年月
  • 2013
書籍サイズ
26 cm
シリーズ名/番号
  • : pbk
タイトル別名
  • Histoire de l'alimentation
統一タイトル
  • Histoire de l'alimentation

この図書・雑誌をさがす

注記

Translated from the French

This translation originally published: 1999

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000797999379456
  • NII書誌ID
    BB16574178
  • ISBN
    9780231111553
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New York
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ