Starch : advances in structure and function
CiNii
所蔵館 8館
書誌事項
- タイトル
- "Starch : advances in structure and function"
- 責任表示
- edited by T. L. Barsby, A. M. Donald, P. J. Frazier
- 出版者
-
- The Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2001
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of Starch 2000: Structure and Function held on 27-29 March 2000 at Churchill College, Cambridge" -- t. p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798192297984
-
- NII書誌ID
- BA55124345
-
- ISBN
- 085404860X
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books