書誌事項
- タイトル
- "Process and reaction flavors : recent developments"
- 責任表示
- Deepthi K. Weerasinghe, editor, Mathias K. Sucan, editor ; sponsored by the ACS division of Agricultural and Food Chemistry and ACS Corporate Associates
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- c2005
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
Includes bibliographical references and indexes
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000798204131328
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- NII書誌ID
- BA76814771
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- ISBN
- 0841239053
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- LCCN
- 2005041110
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2005041110
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, DC
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- 分類
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- LCC: TP372.55.M35
- DC22: 664/.5
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- データソース種別
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- CiNii Books