Health surveillance and management procedures for food-handling personnel : report of a WHO Consultation
CiNii
所蔵館 4館
書誌事項
- タイトル
- "Health surveillance and management procedures for food-handling personnel : report of a WHO Consultation"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 1989
- タイトル別名
-
- Report of a WHO Consultation
この図書・雑誌をさがす
注記
"A WHO Consultation on Health Surveillance and Management Procedures for Food-Handling Personnel met in Geneva from 18 to 22 April 1988."--P. 7
Bibliography: p. 32-33, 34
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798221766016
-
- NII書誌ID
- BA07536250
-
- ISBN
- 924120785X
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books