The chemistry of muscle-based foods
CiNii
所蔵館 16館
書誌事項
- タイトル
- "The chemistry of muscle-based foods"
- 責任表示
- edited by D.E. Johnston, M.K. Knight, D.A. Ledward
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1992
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of a symposium organized jointly by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Society of Chemical Industry Meat Panel, the Queen's University of Belfast, 9-11 September 1991."--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798354548480
-
- NII書誌ID
- BA18833804
-
- ISBN
- 0851862373
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC20: 664.9
-
- データソース種別
-
- CiNii Books