The chemistry of muscle-based foods

CiNii 所蔵館 16館

書誌事項

タイトル
"The chemistry of muscle-based foods"
責任表示
edited by D.E. Johnston, M.K. Knight, D.A. Ledward
出版者
  • Royal Society of Chemistry
出版年月
  • c1992
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"The proceedings of a symposium organized jointly by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Society of Chemical Industry Meat Panel, the Queen's University of Belfast, 9-11 September 1991."--T.p. verso

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000798354548480
  • NII書誌ID
    BA18833804
  • ISBN
    0851862373
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Cambridge
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ