Best of delectable foods and dishes from al-Andalus and al-Maghrib : a cookbook by thirteenth-century Andalusi scholar Ibn Razīn al-Tujībī (1227-1293)
書誌事項
- タイトル
- "Best of delectable foods and dishes from al-Andalus and al-Maghrib : a cookbook by thirteenth-century Andalusi scholar Ibn Razīn al-Tujībī (1227-1293)"
- 責任表示
- English translation, with an introduction and glossary by Nawal Nasrallah
- 出版者
-
- Brill
- 出版年月
-
- c2021
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
- タイトル別名
-
- Fiḍālat al-khiwān fī ṭayyibāt al-ṭaʿām wa-l-alwān
- فضالة الخوان في طيبات الطعام والألوان
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. [855]-865) and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130008199292352284
-
- NII書誌ID
- BC09126946
-
- ISBN
- 9789004469471
-
- LCCN
- 2021035080
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2021035080
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Leiden
-
- データソース種別
-
- CiNii Books