Best of delectable foods and dishes from al-Andalus and al-Maghrib : a cookbook by thirteenth-century Andalusi scholar Ibn Razīn al-Tujībī (1227-1293)

Web Site CiNii 所蔵館 5館

書誌事項

タイトル
"Best of delectable foods and dishes from al-Andalus and al-Maghrib : a cookbook by thirteenth-century Andalusi scholar Ibn Razīn al-Tujībī (1227-1293)"
責任表示
English translation, with an introduction and glossary by Nawal Nasrallah
出版者
  • Brill
出版年月
  • c2021
書籍サイズ
24 cm
シリーズ名/番号
  • : hardback
タイトル別名
  • Fiḍālat al-khiwān fī ṭayyibāt al-ṭaʿām wa-l-alwān
  • فضالة الخوان في طيبات الطعام والألوان

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references (p. [855]-865) and indexes

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

ページトップへ