A beginner's guide to Japanese fermentation : healthy home-style recipes using shio koji, amazake, brown rice miso, nukazuke pickles & much more!
書誌事項
- タイトル
- "A beginner's guide to Japanese fermentation : healthy home-style recipes using shio koji, amazake, brown rice miso, nukazuke pickles & much more!"
- 責任表示
- Hiroko Shirasaki
- 出版者
-
- Tuttle
- 出版年月
-
- c2023
- 書籍サイズ
- 27 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130017334865957536
-
- NII書誌ID
- BD05163835
-
- ISBN
- 9784805317471
-
- LCCN
- 2023934573
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2023934573
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ja
-
- タイトル言語コード
- ja
-
- 出版地
-
- Tokyo
-
- 分類
-
- NDC9: 596
- NDC10: 596
- NDLC: EF27
- LCC: TX724.5.J3
-
- 件名
-
- NDLSH: 料理
- NDLSH: 発酵食品
- LCSH: Cooking, Japanese
- LCSH: Fermentation -- Japan
- LCSH: Fermented foods -- Japan
- FREE: Cookbooks lcgft
-
- データソース種別
-
- CiNii Books