Handbook of indigenous fermented foods

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書誌事項

タイトル
"Handbook of indigenous fermented foods"
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editor-in-chief, Keith H. Steinkraus, associate editors, Roger E. Cullen, Carl S. Pederson, and Lois F. Nellis, assistant editor, Ben K. Gavitt
出版者
  • M. Dekker
出版年月
  • c1983
書籍サイズ
26 cm

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注記

Based upon papers submitted to the Symposium Workshop on Indigenous Fermented Foods, held in Bangkok, Thailand, Nov. 21-27, 1977

Includes bibliographies and index

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282268651080320
  • NII書誌ID
    BA05061888
  • ISBN
    0824718488
  • LCCN
    83001941
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/83001941
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New York
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
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