Science and technology of enrobed and filled chocolate, confectionery and bakery products
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書誌事項
- タイトル
- "Science and technology of enrobed and filled chocolate, confectionery and bakery products"
- 責任表示
- edited by Geoff Talbot
- 出版者
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- CRC Press
- Woodhead Publishing
- 出版年月
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- 2009
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- Woodhead
- CRC Press
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注記
Includes bibliographical references and index
"Woodhead Publishing ISBN: 9781845696436(e-book)"--T.p.verso
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282268702254336
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- NII書誌ID
- BB19429379
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- ISBN
- 9781845693909
- 9781439801369
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Boca Raton
- Oxford
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- 件名
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- LCSH: Confectionery
- LCSH: Chocolate processing
- LCSH: Baked products
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- データソース種別
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- CiNii Books