食品の成分と加工

CiNii Available at 83 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品の成分と加工"
Statement of Responsibility
青柳康夫, 津田孝範編著 ; 伊澤華子 [ほか] 共著
Publisher
  • 建帛社
Publication Year
  • 2017.5
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ノ セイブン ト カコウ
  • Current

Search this Book/Journal

Notes

その他の共著: 伊藤裕才, 岩井邦久, 上野有紀, 太田千穂, 草野由理, 山田邦夫

文献: 章末

索引あり

Related Books

See more

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268867021184
  • NII Book ID
    BB23894838
  • ISBN
    9784767905952
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
Back to top