書誌事項
- タイトル
- "The Maillard reaction : recent advances in food and biomedical sciences"
- 責任表示
- edited by Erwin Schleicher, Veronika Somoza, and Peter Schieberle
- 出版者
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- Blackwell Pub. on behalf of the New York Academy of Sciences
- 出版年月
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- 2008
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
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- : paper
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注記
Includes bibliographical references
"This volume is the result of the 9th International Symposium on the Maillard Reaction, held September 1-5, 2007 in Munich, Germany"--contents p.
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282268886416512
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- NII書誌ID
- BA85789915
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- ISBN
- 9781573317191
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- LCCN
- 2007050340
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2007050340
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Boston, Mass.
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- 件名
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- データソース種別
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- CiNii Books