Evaluation of certain food additives and contaminants : thirtieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and contaminants : thirtieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- WHO Publications Center USA [distributor]
- 出版年月
-
- 1987
- 書籍サイズ
- 20 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 2 to 11 june 1986."--P. 7
Bibliography: p. 45-49
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269002088320
-
- NII書誌ID
- BA35683796
-
- ISBN
- 9241207515
-
- LCCN
- 88120890
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/88120890
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
- Albany, N.Y.
-
- データソース種別
-
- CiNii Books