新しい日本料理 : 四季の献立 : 旬の素材と季節の調理法を活かした魅力の料理120

CiNii Available at 5 libraries

Bibliographic Information

Title
"新しい日本料理 : 四季の献立 : 旬の素材と季節の調理法を活かした魅力の料理120"
Statement of Responsibility
小倉久米雄〔著〕
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 2004.2
Book size
29cm
Other Title
  • アタラシイ ニホン リョウリ : シキ ノ コンダテ : シュン ノ ソザイ ト キセツ ノ チョウリホウ オ イカシタ ミリョク ノ リョウリ 120

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269065977088
  • NII Book ID
    BA65768038
  • ISBN
    4751104179
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top