Food polymers, gels and colloids : based on the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry at Norwich from 28th-30th March 1990
CiNii
所蔵館 17館
書誌事項
- タイトル
- "Food polymers, gels and colloids : based on the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry at Norwich from 28th-30th March 1990"
- 責任表示
- edited by Eric Dickinson
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1991
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographies
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269158044416
-
- NII書誌ID
- BA11857418
-
- ISBN
- 0851866573
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- PRECIS: Food. Constituents: Colloids
- LCSH: Food -- Colloid content
-
- データソース種別
-
- CiNii Books