Chemical aspects of food enzymes : the proceedings of a symposium organised by the Food Chemistry Group of the Industrial Division of the Royal Society of Chemistry, University of Reading 16th-17th September 1986
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書誌事項
- タイトル
- "Chemical aspects of food enzymes : the proceedings of a symposium organised by the Food Chemistry Group of the Industrial Division of the Royal Society of Chemistry, University of Reading 16th-17th September 1986"
- 責任表示
- edited by A.T. Andrews
- 出版者
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- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
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- c1987
- 書籍サイズ
- 21cm
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注記
Includes index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282269277682688
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- NII書誌ID
- BA01491058
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- ISBN
- 0851866867
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- 件名
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- PRECIS: Food. Processing. Use of enzymes
- LCSH: Enzymes
- LCSH: Food industry and trade
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- データソース種別
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- CiNii Books