わが家で作る料亭の味和風料理 : 伝統を踏まえ、現代に合った素材と手法で

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"わが家で作る料亭の味和風料理 : 伝統を踏まえ、現代に合った素材と手法で"
Statement of Responsibility
志の島忠[著]
Publisher
  • グラフ社
  • 改訂版
Publication Year
  • 2002.1
Book size
26cm
Other Title
  • ワガヤ デ ツクル リョウテイ ノ アジ ワフウ リョウリ : デントウ オ フマエ ゲンダイ ニ アッタ ソザイ ト シュホウ デ
  • 和風料理 : わが家で作る料亭の味

Search this Book/Journal

Notes

初版の書名:新日本料理

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269326801536
  • NII Book ID
    BA59010621
  • ISBN
    4766206592
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top