The scientific basis of eating : taste and smell. Salivation, mastication and swallowing and their dysfunctions
書誌事項
- タイトル
- "The scientific basis of eating : taste and smell. Salivation, mastication and swallowing and their dysfunctions"
- 責任表示
- volume editor, R. W. A. Linden
- 出版者
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- Karger
- 出版年月
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- 1998
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
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- hbk
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282269333110656
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- NII書誌ID
- BA36827938
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- ISBN
- 3805564988
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- LCCN
- 98003604
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/98003604
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- sz
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Basel ; New York
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- 分類
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- LCC: QP138
- NLM: W1 FR946GP v.9 1998
- NLM: WI 102 S4156 1998
- DC21: 612.3
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- 件名
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- LCSH: Ingestion
- LCSH: Ingestion disorders
- LCSH: Taste
- LCSH: Smell
- MESH: Digestive Physiology
- MESH: Eating Disorders
- MESH: Taste -- physiology
- MESH: Smell -- physiology
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- データソース種別
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- CiNii Books