Magnetic resonance in food science : defining food by magnetic resonance
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書誌事項
- タイトル
- "Magnetic resonance in food science : defining food by magnetic resonance"
- 責任表示
- edited by Francesco Capozzi, Luca Laghi, Peter S. Belton
- 出版者
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- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
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- c2015
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
"Proceedings of the meeting XII International Conference on the Application of Magnetic Resonance in Food Science: Defining Food by Magnetic Resonance Cesena, Italy 20-23 May, 2014."--T.p. verso
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282269545300736
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- NII書誌ID
- BB18909889
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- ISBN
- 9781782620310
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Cambridge, UK
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- データソース種別
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- CiNii Books