Food colloids, proteins, lipids and polysaccharides
CiNii
所蔵館 10館
書誌事項
- タイトル
- "Food colloids, proteins, lipids and polysaccharides"
- 責任表示
- edited by E. Dickinson, B. Bergenståhl
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1997
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The keynote and oral papers presented at the 'Food Colloids - Proteins, Lipids, and Polysaccharides' meeting held in Ystad, Sweden on 24-26 April 1996"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269604555392
-
- NII書誌ID
- BA29642353
-
- ISBN
- 085404776X
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- LCSH: Colloids
- LCSH: Colloids -- Congresses
- LCSH: Food -- Composition -- Congresses
- LCSH: Polymer colloids -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books