食品の分類と特性
CiNii
Available at 42 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品の分類と特性"
- Statement of Responsibility
- 佐藤隆一郎, 高畑京也, 渡邉悟編著 ; 大野信子 [ほか] 共著
- Publisher
-
- 三共出版
- 第2版
- Publication Year
-
- 2011.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ノ ブンルイ ト トクセイ
Search this Book/Journal
Notes
その他の共著者: 岡本由希, 小田尚子, 木村祐美, 鈴木洋一, 谷口裕信, 馬場修, 尾藤宗弘, 堀口恵子, 森田英利
参考文献: p174-176
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270081897856
-
- NII Book ID
- BB06252073
-
- ISBN
- 9784782706480
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 食品
-
- Data Source
-
- CiNii Books