食品の分類と特性

CiNii Available at 42 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品の分類と特性"
Statement of Responsibility
佐藤隆一郎, 高畑京也, 渡邉悟編著 ; 大野信子 [ほか] 共著
Publisher
  • 三共出版
  • 第2版
Publication Year
  • 2011.3
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ノ ブンルイ ト トクセイ

Search this Book/Journal

Notes

その他の共著者: 岡本由希, 小田尚子, 木村祐美, 鈴木洋一, 谷口裕信, 馬場修, 尾藤宗弘, 堀口恵子, 森田英利

参考文献: p174-176

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282270081897856
  • NII Book ID
    BB06252073
  • ISBN
    9784782706480
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top