Modeling and biophysical characterisation of the primary gushing mechanism in beer : interaction between gaseous carbon dioxide and class II hydrophobins
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Modeling and biophysical characterisation of the primary gushing mechanism in beer : interaction between gaseous carbon dioxide and class II hydrophobins"
- 責任表示
- Sylvie Deckers
- 出版者
-
- Katholieke Universiteit Leuven
- 出版年月
-
- 2013
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 95-104)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270222246400
-
- NII書誌ID
- BB17212784
-
- ISBN
- 9789088262852
-
- 出版国コード
- be
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Leuven
-
- データソース種別
-
- CiNii Books