The effect of different percentages of butterfat on the physical properties of ice cream
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "The effect of different percentages of butterfat on the physical properties of ice cream"
- 責任表示
- [D.H. Nelson and Wm. H.E. Reid]
- 出版者
-
- University of Missouri, College of Agriculture, Agricultural Experiment Station
- 出版年月
-
- 1924
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270357763968
-
- NII書誌ID
- BB00947742
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Columbia, Missouri
-
- 件名
-
- LCSH: Ice cream, ices, etc
- LCSH: Milkfat
-
- データソース種別
-
- CiNii Books