牛肉料理大全 : 部位を使い分ける技術が一冊で学べる
CiNii
Available at 14 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "牛肉料理大全 : 部位を使い分ける技術が一冊で学べる"
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2010.7
- Book size
- 28cm
- Other Title
-
- ギュウニク リョウリ タイゼン : ブイ オ ツカイワケル ギジュツ ガ イッサツ デ マナベル
- Le Bœuf
- Du bœuf sur toutes les tables
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270426103936
-
- NII Book ID
- BB03869962
-
- ISBN
- 9784751108802
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理-肉
- BSH: 料理(西洋)-フランス
-
- Data Source
-
- CiNii Books