食材の細胞科学・産業的応用

CiNii Available at 48 libraries

Bibliographic Information

Title
"食材の細胞科学・産業的応用"
Statement of Responsibility
日本応用細胞生物学会編
Publisher
  • 大学教育出版
Publication Year
  • 2015.12
Book size
21cm
Other Title
  • ショクザイ ノ サイボウ カガク サンギョウテキ オウヨウ
  • 食材の細胞科学産業的応用

Search this Book/Journal

Notes

監修: 稲森悠平, 猪岡尚志, 坂井拓夫

文献あり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282270584419200
  • NII Book ID
    BB20665798
  • ISBN
    9784864293495
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 岡山
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top