食材の細胞科学・産業的応用
CiNii
Available at 48 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食材の細胞科学・産業的応用"
- Statement of Responsibility
- 日本応用細胞生物学会編
- Publisher
-
- 大学教育出版
- Publication Year
-
- 2015.12
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ショクザイ ノ サイボウ カガク サンギョウテキ オウヨウ
- 食材の細胞科学産業的応用
Search this Book/Journal
Notes
監修: 稲森悠平, 猪岡尚志, 坂井拓夫
文献あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270584419200
-
- NII Book ID
- BB20665798
-
- ISBN
- 9784864293495
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 岡山
-
- Classification
-
- NDC9: 463.04
-
- Data Source
-
- CiNii Books